Vi befinner oss just nu i en tid av ovisshet och många av oss vill/måste hålla oss hemma. För att kunna fortsätta att ge en möjlighet att yoga med oss på Hälsopunkten Yoga, även om du av olika anledningar inte har möjlighet att vara med oss på Stationsgatan 6, kommer vi nu att erbjuda yoga online genom Facebook gruppen, ”Hälsopunkten Yoga online”.

Vi kommer varje vecka lägga ut yogapass och kanske även någon meditation och andningsövning som du har tillgång till när du vill och kan.
För att vara med i ”Hälsopunkten Yoga online” betalar du 350kr/månad, blir du medlem en bit in i månaden räknar vi såklart av den del av månaden som redan passerat. Kontakta oss för exakt prisuppgift.

Sök upp gruppen och klicka på ”Gå med” (eller använd länken nedan), swisha till 1235153119, skriv online yoga och ditt namn som meddelande. När vi fått din betalning får du ett kvitto via SMS och vi lägger till dig i gruppen. Sen är det bara att börja yoga! 

Vi hoppas du kommer att ha glädje av dessa videos och att det ger dig en möjlighet att rulla ut yogamattan oavsett var du är, att andas och bara vara i stunden.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till: info@hpunkten.se eller ringa 070-210 35 93.

Allt gott till dig!💚

Hälsopunkten Yoga online