Yogalärare

 

Jenny Sandberg

Jenny är utbildad i kost, hälsa och basmedicin, hon driver Hälsopunkten sedan 2002 där hon bl.a. erbjuder zonterapi, olika typer av massage och hårmineralanalys.

Jenny kom i kontakt med yogan 2001 när hon gick en helgkurs i Ashtanga vinyasa yoga. Hon har undervisat sedan 2006 på bl.a. Jos Yoga & Hälsa och På G Gym & Hälsa. Hon har tränat för flera svenska och utländska lärare som R. Sharath Jois och Petri Räisänen.

”Yogan ger mig träning fysiskt och mentalt. Genom andningen och rörelserna förenas kropp och själ på ett omfamnande och kärleksfullt sätt. Den ger mig fysiskt välbefinnande, inre fokus och ökad närvaro.”


Veronica Bel Mekki

Veronica eller Vera som hon oftast kallas, kom i kontakt med yoga 2002, då hon provade på gravidyoga. Hon började träna Ashtanga yoga på ”Jos-Yoga & Hälsa” 2005 och fortsatte med det fram till 2016. Hösten 2016 utbildade hon sig till MediYoga instruktör på Yogahuset i Falun. Under hösten 2017 har hon fortsatt utbilda sig i MediYoga till instruktör Steg 2. Hon har instruerat i MediYoga privat samt i sitt arbete.

Hon är utbildad sjuksköterska och har även vidareutbildat sig till psykiatrisjuksköterska. Sedan fem år tillbaka arbetar hon som sjuksköterska inom psykiatrin.


 

Kicki Bergkvist

Kicki började med Ashtanga Vinyasa yoga 2005 hos Jos Yoga & Hälsa. Hon ville fördjupa sig mera i yogan och läste 2015-2016 till Yogalärare på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. I utbildningen ingick hathayoga, yinyoga, mindfulness och ayurveda.
Kicki har alltid varit intresserad av att röra på sig och genom yogan har hon fått nyckeln till balans och återhämtning.
Till vardags jobbar Kicki som destionationssäljare på Visit Dalarna.